Lauantaina suuntasimme Simon kanssa Kotkan koiraystäväinseuran hallille Pentunäyttelyyn. Itse olin ollut jo perjantai- iltana talkoilemassa talkootunteja täyteen. Vielähän Simo ei päässyt näyttelyyn, kun ikää ei ole vielä tarpeeksi ja tehosterokotus on huomenna. Malttamattomana odottelen, että pääsen kehään Simon kanssa, sen verran upeasti se liikkuu, meillä kun on tähän asti ollut vain peitsaavia koiria.

Tienhaarassa olikin tuttu opastaja ja tiedusteli, tulenko ihan näyttelyyn pennun kanssa. Vastasin etten tule, ihan vaan turistiksi hengailemaan :) Nauraen totesi radiopuhelimeen "täältä tulee turisti ". Ihmisia oli jo jonkin verran ja haukkuvia koiriakin kivasti. Reippaasti Simo tuli autosta ja lähdettiin hallia kohti, hallihan on jo Simolle tuttu, ollaan siellä jo käyty aika monta kertaa. Tällä kertaa ei ollut agiesteitä vaan jotain muuta, vieraita ihmisiä, lapsia, koiria, hyväntuoksuinen myyntikoju ja tuttujakin koiria ja ihmisiä. Ensin tavattiin aksaope coccerinsa kanssa ja Terran kanssa olisikin ollut mukava lähteä leikkimään, ehkä joku kerta? Hirveästi Simoa rupesi leikittämään, kun kaksi pientä lasta kiljui ja juoksi ohi. Hyvä, hyvä ei siis pelottanut yhtään. Ehdittiin käydä vielä metsässäkin kävelemässä, pysähtyä rapsuteltavaksi ja antamaan rotuinfoa. Kyllähän Simo sai aika monen ihmisen huulille hymyn, omalla pentumaisella suloisuudellaan. Sitten saapuikin ystäväni oman coccerinsa kanssa. Mentiin heti vastaan ja otettiin Lina siksi aikaa, että sai haettua numerolapun. Sitten saapui Linan handleri ja suunnattiin hallin seinustalla, levitettiin viltti, ettei musta Lina olisi ihan ruskeassa kivituhkassa. Lähdettiin taas hengailemaan Simon kanssa ja tavattiin ihanat sprinkut Late ja Kissi omistajansa kanssa. Voi että, olisi taas ollu kiva lähteä leikkimään. Sitten tavattiin vanhempi pariskunta, mitkä ihastuivat Simoon ja rupesivat kauheasti kyselemään rodusta. Kauhea koirakuume, vaikka järki sanoisi ettei enää koiraa. Kultainen noutaja oli ollut yli neljätoista vuotta ja nyt tekisi mieli uutta koiraa. En varmaan ollut kauhean uskottava, kun yritin selittää, että länderi ei ole sellainen koira, joka ottaa kaikki vieraat häntä heiluen vastaan... ja vieressä Simo kerjää rapsutuksia häntä pienesti heiluen <3 .Coccerspanielien vuoro alkoi ja narttupentuja oli kolme. Terra oli hienosti toinen ja Lina kolmas. Seuraavaksi menivätkin kehään heti springelspanielit, urospentuja oli kaksi ja Late oli hienosti ensimmäinen. Narttupentujakin oli kaksi ja Kissi hienosti toinen. Täytyy kyllä sanoa, että oli upean näköstä menoa, kun niitä juoksutettiin. Ystävä vei vielä Linan handlerin kahville ja me otettiin Simon kanssa Lina mukaan ja lähdettiin metsään kävelemään... Hirveä ikävä oli Linalla. Sitten vielä vapaana juoksentelua ja kotiin. Mukavasti vierähti neljä tuntia hallilla. Ja Simolle paljon uusia kokemuksia. 

Sunnuntaina suuntasimme Haminaan ShowHau- mätsäriin ja ihan taas turistiksi hengailemaan. Ensin täytimme lapun ja otimme osaa Eläinlääkäriaseman Evidensian arpajaisiin ja sitten suuntasimme kuvattavaksi Mr ShowHau- kisaan, siinä etsitään Suomen kauneinta koiraa, tottahan Simo siihen haluaa osallistua... Nyt vaan odotellaan millon kuvat tulevat s.postiin, niin päästään luomaan oma profiili Kuonokirjaan. Käytiin vielä kävelemässä kauppa- aukio läpi ja sitten lähdettiin kotiin. Kotona ulkoiltiin vähän omalla pihalla ja sitten lähdettiin kävellen Otsolan koulun match- showhun. Siellä saimme taas uusia kokemuksia ja minä tapasin entisiä hoitolapsia vanhempineen. Tytär oli tullut oman koiransa kanssa ja hienosti Elmo pärjäsikin, ollen punaisten neljäs. Palkinnot oli runsaat, kaikenlaista syötävää ja narulelu. Vielä vähän grillimakkaran syöntiä, lakritsin ostoa ja sitten kävimme vielä Elmon ja Simon kanssa leikkimässä. Sitten kotiin nukkumaan...

Tänään Simo oli myös ensimmäistä kertaa mukana pidemmällä lenkillä, hyvin jaksoi kävellä koko matkan <3

Ihanan koiramainen viikonloppu vietetty, huomenna Simon kanssa tehosterokotuksiin :)